אופן הכנת הפירה:1 מקלפים ומבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה עד כדי ריכוך.2. מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים ביצה, חמאה, גבינת פרמזן וכפית מלח.אופן הכנת פילה הדג:1. מקמחים את הדגים בקמח מתובל במלח ופלפל שחור.2. מטגנים בחמאה. ומניחים על צלחת עם נייר סופג3. במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את השקדים.אופן ההכנת הסלט והרוטב:1. קורעים את עלי החסה (לא לחתוך בסכין,כי זה גורם לחסה להשחיר)2. מגוררים ביצים קשות לחתיכות קטנות, מפזרים מעל ומוסיפים את הפטרוזיליה ואגוזי המלך.3. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוזגים מעל הסלט ממש לפני ההגשה.