1 מכינים ציר דגים: שמים כל מרכיבי הציר בסיר, מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים לפחות חצי שעה.
2 מטגנים בסיר בצל עם קצת שמן. אחרי שהוא מתרכך מוסיפים גזר, תפוח אדמה וסלרי ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.
3 מסננים את ציר הדגים ומוסיפים לירקות. ממליחים ומפלפלים. מנפים לסיר בהדרגה שתי כפות קמח שטוחות להסמכה. כשהירקות כמעט רכים מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 10 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!