1 מורחים את הדג בשמן זית, ובוזקים מלח ופלפל שחור גרוס.
2 מחממים מעט שמן זית במחבת וצולים את הדג כשהעור כלפי מעלה במשך 3 דקות.
3 מחממים את התנור ל-180 מעלות.
4 מניחים את הדג על תבנית אפייה ומכניסים לתנור ל-8 דקות.
5 מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה למשך 12 דקות.
6 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות.
7 מערבבים בקערה את תפוחי האדמה יחד עם עירית, פטרוזיליה, אורגנו, מרווה, רבע כפית מלח וקורט פלפל לבן.
8 מערבבים בקערה נפרדת, בעזרת מקציף ידני, שני חלמונים ושן שום קצוצה. מוסיפים בהדרגה, תוך כדי הקצפה, כוס וחצי שמן זית. מוסיפים לקערה רבע כפית מלח, מיץ לימון, קורט פלפל, ומקציפים עד להסמכה.
9 מסדרים על צלחת את תפוחי האדמה, מעליהם מניחים את הדג ומעל מוזגים את הרוטב.