המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את האורז חצי שעה במים, ומבשלים כמו אורז רגיל - 2 כוסות מים לכל כוס אורז, על אש קטנה בסיר מכוסה כ-20-30 דקות. 2 מטגנים במחבת טפלון משומנת עם תרסיס שמן את נתח הסלמון כ-7 דקות מצד אחד, ועוד 3 דקות מהצד השני. בודקים שהמרכז עשוי ומורידים מהאש. 3 מטגנים מעט את השעועית הירוקה במחבת על אש בינונית, עד שהיא מתרככת. מוסיפים חצי כפית שמן שומשום, מגביהים את הלהבה לשתי דקות נוספות ומסירים מן האש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס |