1 הכנה מוקדמת: את הדגים הנקיים מאדרות, עצמות ושאר איברים, מכניסים לצנצנת מלאה מים ומשרים ל-12 שעות. מומלץ להחליף מים פעמיים במהלך ההשריה, ולשמור את נוזל ההשריה שהחלפנו בצנצנת נפרדת, לשימוש בתהליך הכבישה.
2 לאחר ההשריה של הדגים וסינון הנוזלים, חותכים את פרוסות הדג לחתיכות מלבניות נדיבות.
3 מרתיחים בסיר קטן את מרכיבי המשרה (חומץ, מים, סוכר, עלי דפנה, פלפל אנגלי) ומצננים.
4 בצנצנת בונים מגדל בשכבות: מניחים שכבה של דג, עליה פרוסות בצל, ושוב דג וחוזר חלילה. מוזגים לצנצנת את המשרה שהצטנן ומשאירים במקרר למנוחה של יום או יומיים.
5 לפני ההגשה מערבבים את נוזל ההשריה ששמרנו בצד עם כף מיונז, מוזגים ומערבבים הכל.