1 קוצצים את הבצל, העגבניות והשום. 2. משמנים מחבת בינונית, מוסיפים מעט מתערובת התבלינים ומחממים. 3. שוטפים את הפילטים, מעבירים למחבת ומטגנים 2 דקות מכל צד על אש גבוהה. 4. מוציאים את הדגים לצלחת, מוסיפים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים עד שמזהיב 5. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומכסים (אפשר גם עם נייר אלומיניום). 6. לאחר שהעגבניות מתרככות מוסיפים 2 כפיות רסק עגבניות מהולות ב-2 כפות מים, קורט סוכר ואת יתר התבלינים. 7. מחזירים את הדג, מכסים אותו ברוטב, מכסים שוב ומבשלים יחד כ-5 דקות. מומלץ להגיש עם לחם