1 את הלובסטר החי מכניסים למים רותחים (אפשר בפויקה) לבישול של 3 דקות. מוציאים, מקררים וחותכים אותו לחצי לאורכו. 2. במקביל, טוחנים את הבוטנים והשומשום במג'ימיקס עד לקבלת מרקם דמוי משחה. אם אתם בשטח, אפשר לוותר על הבוטנים והשומשום. 3. מחממים בסיר או בפויקה חמאה מזוקקת ל-100 מעלות, ומבשלים בתוכה את הלובסטר למשך 5 דקות עם גבעול המרווה. 4. מקפיצים את הקלאמס במחבת עם שמן זית, שום וקוביות הקסאווה, ומוסיפים את המשחה של הבוטנים (אם הכנתם) ואת השמנת. מטבלים במלח ופלפל וממשיכים לבחוש עד שהרוטב מחובר ובעל צבע אחיד. 5. זורים מלח גס ופלפל שחור על שני חצאי הלובסטר, ומניחים אותם בצלחת מעל הצדפות והרוטב.