1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות 2. במחבת רחבה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הכרישה כ- 5 דק' ומניחים בצד. 3. מקמחים היטב את הדגים, מוסיפים 1/4 מכמות החמאה ומטגנים את הדגים עד השחמה כ-2 דקות מכל צד. 4. מסדרים את הדגים במגש חסין חום בגודל 28X 35. 5. מחזירים למחבת את השום והכרישה, גזר, בזיליקום ויתרת החמאה ומטגנים 5 דקות נוספות. 6. יוצקים הכל על הדגים. מוסיפים את החלב (אפשר גם שמנת מתוקה) ואת היין. 7. אופים ללא כיסוי למשך 35 דקות
הערות אם משתמשים בדג קפוא יש להפשיר אותו ולהשרות במי לימון כ- 40 דקות להוצאת הריח.