1 מכינים את ממרח הגבינה: מערבבים בקערה את הגבינה עם העירית ועם השמן. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם. 2. מכינים את הגלילים: חוצים את עלי החסה ומסירים את הגבעול המרכזי. מרפדים משטח עבודה בניילון נצמד ומניחים עליו שכבה של 4 חצאי עלים חופפים. 3. מורחים מעל העלים ממרח גבינה, תוך שמשאירים את השוליים נקיים. 4. שמים מעל לגבינה שכבה של סלמון מעושן, מפזרים מעל צלפים קצוצים ופילטים של לימון. 5. מקפלים את שני הקצוות כלפי פנים, ואז מגלגלים לגליל הדוק בעזרת הניילון הנצמד. 6. מעבירים למקרר וחוזרים על הפעולה עם יתר העלים. 7. להגשה: חוצים את הגלילים לשניים לרוחב, ומגישים.