1 מפלטים את הדניס ומנקים היטב מעצמות. את האדרה שומרים לציר.
2 מכינים ציר: מטגנים מעט את עצמות הדגים, מוסיפים יין לבן ומבשלים בסיר פתוח עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
3 מוסיפים מים עד לכיסוי העצמות, בצל, פלפל לבן, עלי דפנה ומעט פטרוזיליה ונותנים לציר להתבשל.
4 מכינים אורז: מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ. מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן כחצי דקה. מוסיפים 150 מ"ל מים, סוגרים ומבשלים 20 דקות על אש קטנה.
5 כשהאורז מוכן מעבירים אותו לסיר רחב ולא עמוק. מוסיפים את מיץ העגבניות, הצימוקים והצנוברים ומבשלים לצמצום הנוזלים. מתבלים בפלפל, מלח ומעט סוכר לפי הטעם.
6 מתבלים את הפילטים של הדג ומטגנים במחבת חמה עם מעט שמן זית.
7 מסננים את הציר, ומבשלים בסיר פתוח עד שהוא מצטמצם ומגיע למרקם קטיפתי (ניתן להוסיף מעט חמאה, להסמכה). לקראת סיום מוסיפים את קוביות העגבנייה.
8 מסדרים בצלחת את תבשיל האורז ואת הדג. יוצקים מעט רוטב (כף או 2 כפות) על הדג ומעט על תבשיל האורז. מקשטים בעלי פטרוזיליה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים