1 קוצצים בסכין את נתח הפילה לקוביות קטנות. מניחים בקערת ערבוב.
2. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את המלח, הפלפל ושמן הזית.
3. מערבבים היטב את כל החומרים ויוצרים 5-4 קבבים.
4. מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מטגנים את הקבבים במשך דקה מצד אחד, הופכים ומטגנים דקה-שתיים מצד שני, ומוציאים.
5. הסלט: מקלפים את הגזרים וחותכים לרצועות דקות. חותכים לרצועות דקות גם את הכרוב, ומניחים בקערת ערבוב.
6. חותכים את הכרשה לאורך לרצועות דקות, ומוסיפים לקערה עם הגזר והכרוב.
7. מוסיפים את שמן השומשום, המלח והפלפל. מערבבים, מוסיפים את החומץ והסוכר ושוב מערבבים. מגישים את הקבבים מעל הסלט, ומקשטים בבצל ירוק.