המצרכים (4 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1 מערבבים את הג'לטין בחצי כוס מים חמים. ממתינים כחצי שעה, עד שמתקשה. 2 מעבירים לחימום בסיר עד שהג'לטין מתפרק, ומצננים. 3 מסננים את הטונה, מוערכים קלות ומעבירים לקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, המיונז, הקטשופ, הבצל המגורר, השמנת החמוצה, המלח, הפלפל והג'לטין המוכן לשימוש. 4 מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. אני מעדיפה להעביר את התערובת בבלנדר, כדי למנוע גושים ובליטות במוס. 5 מעבירים לקערה עמוקה ויפה, ומכניסים למקרר לשלוש שעות לפחות (אם ממהרים – שעה בפריזר ועוד שעה במקרר). הופכים ומגישים. הצעת הגשה: מוס טונה עובד יופי על טוסטים קטנים, חלה של שבת, וגם סתם ככה, בלי מתווכים, על מזלג.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|