1 מתחילים עם הרוטב: מחממים את היין בסיר עד שהוא מגיע לרתיחה. מנמיכים את האש.
2 מוסיפים את עצמות הדג, הראש, עלה הדפנה והתימין וממשיכים לבשל במשך כחצי שעה (לא לעבור את ה-60 מעלות). מתבלים.
3 הבצלים: מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את בצלי השאלוט עד שהם מתחילים להשקיף.
4 מסננים את תערובת היין ומחזירים לאש.
5 כשהבצלים מתחילים להשקיף מוסיפים את הסוכר החום, מערבבים, ומוסיפים את החומץ בן יין. נותנים לבצלים לספוג את הנוזלים כדקה, ומוסיפים במצקת
נוזלים מהיין.
6 מתבלים את הדג, ומטגנים מהצד של העור עד לקבלת עור קריספי. מעבירים לתוך תערובת היין לבישול של 3-4 דקות.
7 בצלחת עמוקה מניחים שלולית של יין אדום, עליה את הדג ועליו את הבצלים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!