1 חותכים את הפלפל האדום לרצועות.
2 להכנת הרוטב: מחממים חצי כוס שמן בסיר דגים. כשהשמן רותח מכניסים את הפלפלים האדומים לסיר ולאחר שתי דקות מוסיפים את הפלפל הירוק, הפלפל היבש, חצי כוס מים, פפריקה מתוקה, אבקת מרק ושתי שיני שום. מערבבים.
3 טוחנים את הדגים, הכוסברה והפלפל הירוק. (את הדג ניתן לטחון אצל הקצב).
4 מערבבים בקערה את: הדג הטחון, הכוסברה הטחונה, הפלפל הטחון, שתי ביצים, כוס פרורי לחם, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כפית פלפל לבן, כף כורכום, כף קימל טחון, חצי כפית מלח וכפית אבקת מרק.
5 לשים את העיסה ויוצרים קציצות בגודל אחיד.
6 כשהרוטב מגיע לרתיחה מכניסים את הקציצות לתוך הסיר. מבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית.
7 לפני הגשת המנה יש לסחוט לימון מעל הקציצות.