1 מבשלים את הקינואה: שמים את הקינואה בסיר קטן, מוסיפים 2/3 כוס מים ומבשלים במשך 20 דקות. מצננים מעט.
2 שמים במעבד מזון את הסלמון, הקינואה והביצה ומעבדים היטב. מעבירים לקערה בינונית.
3 קוצצים דק במעבד מזון את הבצל, הבטטה והכוסברה ומוסיפים לקערה עם הדג. מתבלים ומערבבים.
4 בסיר רחב מערבבים 5 כוסות מים רותחים עם הסילאן והתבלינים ומביאים לרתיחה. בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומניחים בעדינות במים הרותחים. לאחר שכל הקציצות בפנים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
5 מגישים על מצע של אורז מלא, קינואה או פירה שורשים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!