המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי של כס"מ וחצי. 3 מברישים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד הזהבה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
4 מוציאים מהתנור ומורחים על כל סטייק כרובית 2 כפות רוטב עגבניות או רוטב פיצה. 5 מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים שוב לתנור ל-5 דקות להקרמה. מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|