תבשיל קינואה עם תרד ופטריותהקינואה מכילה את כל חומצות החלבון החיוניות, שלל חומרים חשובים ומיטיבים עם הגוף וגם סיבים שעוזרים לנו להרגיש שבעים לאורך זמן. גם הפטריות והתרד בריאים וחשובים לתזונה שלנו, והטעם הנפלא שלהם – 100% בונוס
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 17/11/21 07:00
![]()
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את הקינואה 10 דקות במי ברז (זה חשוב ועוזר להיפטר מהטעם המריר האופייני לגרגירים). מסננים. 2 במקביל משרים בכלי נפרד את הפורצ'יני בשני שליש כוס מים רותחים. קוצצים ושומרים את המים. 3 קוצצים את הבצל או הכרישה, חותכים את הגזר לקוביות וכותשים את שיני השום. 4 מחממים סיר עם שמן זית ומאדים בצל או כרישה וגזר 3 דקות על להבה בינונית. מוסיפים שום ופורצ'יני ואחרי חצי דקה את הפטריות הטריות ותימין. מאדים 2 דקות, מוסיפים את מי ההשריה של הפטריות (ללא החול ששקע בתחתית) ואת היין ומאדים 2-3 דקות. 5 מוסיפים את הקינואה המסוננת ומערבבים יחד. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מלח, פלפל וחצי מכמות התרד, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים רבע שעה או עד שהנוזלים נספגים. פותחים ומוסיפים את יתרת התרד. מערבבים יחד. 6 מגישים עם פטרוזיליה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|