סלט עדשים אדומות אסייתימחפשים את המרענן הרשמי שלכם לחורף הנוכחי? הגעתם למקום הנכון. סלט עדשים אדומות עם המון ירקות ועשבים ירוקים, שיבוא טוב לבדו וגם כמלווה לכל ארוחה |
המצרכים (4 מנות):לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים עד לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 3 דקות (לא יותר, כדי שיתקבלו עדשים ששומרות על צורתן), עד לרמת אל דנטה. 2 מסננים את העדשים, ושוטפים אותן היטב במי ברז קרים. 3 כשהעדשים צוננות, מוסיפים את כל החומרים ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול, ומקשטים עם הבוטנים הקצוצים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|