המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים את העדשים האדומות בקערה ויוצקים מעל מים רותחים. משרים את העדשים במים הרותחים לפחות חצי שעה. מסננים. 2 קוצצים דק את הצ'ילי והבצל ומעבירים לקערה נקייה. מוסיפים את העדשים, התבלינים, הכוסברה, הקמח ופירורי הלחם, ומערבבים היטב. 3 טורפים בקערה את הביצים ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב את כל המסה ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. 4 מחממים שמן זית במחבת (כפית לכל סבב טיגון), ובעזרת 2 כפות או עם ידיים רטובות יוצרים קציצות ומניחים במחבת. 5 מטגנים כ-3-5 דקות מכל צד ומגישים.
* אפשר להגיש את הקציצות עם צ'אטני ירוק.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|