1 שמים את העדשים האדומות בקערה ויוצקים מעל מים רותחים. משרים את העדשים במים הרותחים לפחות חצי שעה. מסננים.
מתכונים ללביבות
מתכונים לסופגניות
2 קוצצים דק את הצ'ילי והבצל ומעבירים לקערה נקייה. מוסיפים את העדשים, התבלינים, הכוסברה, הקמח ופירורי הלחם, ומערבבים היטב.
3 טורפים בקערה את הביצים ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב את כל המסה ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
4 מחממים שמן זית במחבת (כפית לכל סבב טיגון), ובעזרת 2 כפות או עם ידיים רטובות יוצרים קציצות ומניחים במחבת.
5 מטגנים כ-3-5 דקות מכל צד ומגישים.
* אפשר להגיש את הקציצות עם צ'אטני ירוק.