המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל השקית. אם אתם מכינים פסטה עם שמן - משתמשים רק בכפית אחת ולא יותר. 2. מכינים את הרוטב: קוצצים את השום והבצל. מאדים אותם במחבת רחבה או סיר יחד עם כף שמן קנולה, על אש בינונית ועם מכסה סגור. מערבבים מדי פעם עד לריכוך הבצל. 3 מוסיפים את הבשר, תוך ערבוב ופירור כדי שלא יהיו גושים. מבשלים את הבשר עד שהוא מחליף צבע, נסגר מכל הכיוונים ורוב הנוזלים שהוא הפריש התאדו. 4 קוצצים את העגבניות, הפטרוזיליה והפלפל האדום ומוסיפים אותם אל הסיר יחד עם חצי כפית מלח, שתעזור לריכוך מהיר. מבשלים את הירקות עד שכל הנוזלים יוצאים מהם. 5 מוסיפים לסיר את הרסק והפלפל השחור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. המתכון מתאים ל-4 סועדים, 500 קלוריות לכל מנה * מיכל נוי דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |