לחמם ולהמיס בסיר כפול (סיר עם המוצרים, בתוך סיר גדול יותר עם מים רותחים על הגז) 250 גרם צימקאו, 200 גרם חלבה (מפוררת), כוס דבש וכוס אגוזים קצוצים את פצפוצי האורז להניח בקערה גדולה ולשפוך את תכולת הסיר עליה בעודה חמה, לערבב היטב לשטח על נייר אפיה בתבנית חד פעמית ענקית להמיס בסיר כפול ולשפוך על היציקה שבתבנית למרוח בצורה אחידה: 150 גר' שוקולד מריר, 4 כפות גדושות חמאת בוטנים לקרר מעט במקרר להוציא ולחתוך בצורת מעויינים להעביר לקופסא