צ'יפס תפוחי עץ אפויהחטיף הזה הוא מתוק, הוא פריך, הוא מזין, הוא כיפי להכנה ואפשר להכין אותו בבית ללא קושי (רק זהירות עם המנדולינה!). לרגע אנחנו לא מבינים למה אנחנו בכלל מתפשרים על חטיפים אחרים![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-90 מעלות בטורבו. פורסים את התפוחים דק דק דק (רצוי בעזרת מנדולינה). בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? ![]() ![]() 2 מסדרים את פרוסות התפוחים בצפיפות בתבנית מרופדת נייר אפייה (הכמות תספיק ל-2 תבניות תנור, התפוחים מתכווצים באפייה). 3 מערבבים אבקת סוכר וקינמון ומפזרים מלמעלה בעזרת מסננת (אפשר לוותר על אבקת הסוכר ולפזר רק קינמון). 4 אופים בתנור החם כשעה, עד שפרוסות התפוחים פריכות. ![]() |