1 אגס חום בשל, קלוף ומגולען (או בעונה, מנגו בינוני קלוף ופרוס לפלחים בעובי בינוני)
6 פרוסות אננס טרי (אפשר גם מקופסה, משומר במיץ טבעי)
3 קרמבולות, פרוסות בעובי בינוני
לרוטב היין:
4 כוסות יין אדום יבש
1 כוס סירופ תמרים ("סילאן") או סירופ מייפל אמיתי
1/2 מקל קינמון
1 כוכב אניס
1 עלה דפנה
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי פרוס דק
1/2 כפית גרגרי פלפל שחור גרוסים גס
אופן ההכנה:
1 מערבבים בסיר את כל החומרים לרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות או עד שהרוטב מצטמצם בחצי ומסמיך מעט. מסירים מהכיריים ומסננים דרך מסננת דקה.
2 שמים את הפירות הפרוסים בקערה חסינת חום. יוצקים את הרוטב החם על הפירות שבקערה, ומצננים לטמפרטורת החדר.
3 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
4 להגשה: מסדרים את הפירות בשכבות בגביעי יין או בכוסות מרטיני, ויוצקים מעל מהרוטב.