עוגת פאדג' שוקולד בלי גלוטן ובלי סוכרוכאילו כל זה לא מספיק, העוגה הזו גם פרווה. איך זה קורה? אין לנו מושג, זה פשוט קורה - וזה שוקולדי, דחוס, נימוח וטעים למות
נטלי אמילר
| mako אוכל
| פורסם 29/04/21 14:19
![]()
צילום: נטלי אמילר , mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-150 מעלות על טורבו. 2 מערבבים בקערה קקאו ומים רותחים לתערובת אחידה. 3 מוסיפים את הסילאן וטורפים פנימה את הביצים – אחת בכל פעם. 4 בקערה נוספת ממיסים את השוקולד עם שמן הזית במיקרו (2 פולסים של 30 שניות אמורים להספיק). מערבבים היטב ומוסיפים לבלילה. מערבבים. 5 מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ משומנת (או תבנית חד פעמית בגודל A4) ואופים כ-30 דקות (הקיסם אמור לצאת רטוב). לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם ** בפרוסה אחת של העוגה, 50 גרם, יש 125 קלוריות. ![]() |