קרטיב לימונענעיש דרך אחת שאנחנו מסכימים לצנן את עצמנו בסוף השבוע הלוהט הזה והיא עם קרטיב קפוא, קצת חמוץ וקצת מתוק. ואם יש לנו ליים בסביבה, אז זו בכלל חגיגה כפולה. ממליצים לכם להכפיל כמויות מראש
| תמרה ארטיק
| פורסם 24/07/15 14:27
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר חזק למרקם חלק, מחלקים את הבלילה לתבניות ארטיקים ומקפיאים. 2 לגיוון: ניתן להחליף את מיץ הלימון במיץ ליים. * מי סוכר מכינים על ידי הרתחת 1 כוס מים ו-1 כוס סוכר. מערבבים עד שהסוכר נמס ומצננים. מומלץ להכין כמות עודפת ולשמור במקרר לפעמים הבאות. המתכון באדיבות תמרה מיצים את תמרה ארטיק - ארטיקים טבעיים בעבודת יד.
>> האם תצליחו לזהות את הבמבה המקורית?>> קנית ולא היה לך טעים? תחזור ותקבל אחר |