עד חצות ביתיהמתכון ששבר את הרשת – ממתק עד חצות בשתי דקות הכנה, על השעון! מתכון כל כך קל וטעים, שפעם אחרי פעם אנחנו מכינים אותו כדי שיהיה קינוח במקפיא לעת מצוא, ופעם אחרי פעם מחסלים אותו בשניות |
המצרכים (9 מנות):
אופן ההכנה:1 ממיסים בפולסים במיקרו את שוקולד החלב. 2 ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד הלבן. 3 שופכים את השוקולדים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת כף מורחים אותם בשכבה אחידה ויחסית עבה. 4 מסדרים את הפתיבר על השוקולד המומס. 5 מכניסים למקפיא ל-15 דקות, חותכים למלבנים וזוללים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה עד חצות ביתי | צילום: יעל קצב, mako אוכל** החטיף יישמר במקפיא, ככל שתאפשרו לו. |