1 בקערת מיקסר מערבבים חלב, שמרים, סוכר, חלמונים, קליפת לימון וגרגרי וניל.
2 מוסיפים קמח ומערבבים במשך כדקה.
3 מוסיפים מלח וחמאה ומעבדים על לקבלת בצק חלק.
4 מתפיחים את הבצק במשך כשעה (עד שמכפיל את נפחו).
5 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (כ-50 גרם כל כדור).
6 מניחים את הכדורים על נייר אפייה ומכסים בניילון להתפחה – עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
7 מחממים סיר עם שמן עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות ומטגנים את הכדורים כ-2-3 דקות מכל צד.
8 מזריקים ריבה ומפזרים אבקת סוכר .
המתכון באדיבות Brown - אפייה מקומית, ניסים אלוני 10, מתחם צמרת G תל אביב. טל' להזמנות: 03-5444024
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!