מאפינס חצי חצי עם שוקולד צ'יפס שחור לבןקינוח נימוח ומתוק, חצי שחור חצי לבן בטעם שוקולד וניל, עם שוקולד צ'יפס מגניבים בשני צבעים
צילום: לירון אלמוג, DANSH
|
המצרכים (24 מנות):ל-24 מאפינס בנפח חצי כוס:
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את החמאה, הסוכר ותמצית הווניל במהירות בינונית עד שהתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים במהירות בינונית עד שהתערובת חלקה. 2 בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים - קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מוסיפים לתערובת גם את החלב והרוויון. 3 מאחדים את שתי התערובות בהדרגה, עד שנוצרת תערובת אחידה. 4 לוקחים תבנית שקעים ומרפדים במנז'טים. 5 מחלקים את התערובת שווה לשתי קערות, בקערה עם התערובת הבהירה מוסיפים את השוקולד צ'יפס המריר, מערבבים ומעבירים לשק זילוף. לתערובת השנייה מוסיפים את הקקאו, השוקולד למריחה ודאבל שוקולד צ'יפס. מערבבים ומעבירים לשק זילוף. 6 בעזרת שק זילוף שמים בחצי המנז'ט את הבלילה הבהירה כ- 3/4 גובה. בחצי השני שמים את הבלילה הכהה כך שנוצר לנו חצי כהה וחצי בהיר. אפשר לפזר מעל מעט שוקולד צ'יפס. 7 אופים במשך 20-25 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> הנה עוד מאפינס שוקולד טעימים |