1 שמים בסיר את חמאת הבוטנים, הדבש, הסוכר החום והקקאו.
2 מחממים על אש גבוהה עד רתיחה , מנמיכים לאש נמוכה.
3 מוסיפים מרשמלו ומערבבים עד להמסה ואחידות העיסה.
4 מסירים מהאש, מוסיפים תמצית וניל ,פיצפוצים ופיסטוקים.
5 מערבבים היטב עד לאחידות . העיסה יוצאת מאוד דביקה וסמיכה.
6 משטחים את העיסה בתבנית, מיישרים ומהדקים. מומלץ לישר עם גב כף רטובה.
7 להכנת הציפוי ממיסים יחד חמאה ושוקולד ל-30 שניות במיקרו ומערבבים.
8 מורחים את הציפוי מעל העיסה ומכניסים לצינון במקרר עד שהציפוי מתקשה.
9 חותכים לריבועים של 2 על 2 ס"מ עם סכין חדה, מגישים בטמפרטורת החדר .