המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את הביצה עם מטרפה או מזלג ומוסיפים סוכר, מלח ותמצית וניל. 2 מוסיפים את היוגורט ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. 3 מוסיפים את החלב ואחר כך את אבקת האפייה והקמח. מוסיפים לבלילה כרבע כוס מים או לפי הצורך (הבלילה צריכה להיות במרקם של בלילת פנקייק). 4 משמנים קלות את התבניות של מכשיר הוופל הבלגי (אני מעדיפה עם חמאה) ובעזרת מצקת קטנה יוצקים את הבלילה עד שהיא ממלאה את כל החורים בתבנית. סוגרים את המכשיר לכמה דקות עד שהוופל נראה זהוב ומוכן. מתכונים וסרטונים נוספים תמצאו בבלוג של רויטל פדרבוש, בלוגרית ומחברת ספרי בישול בבלוג: מטבח קל – מתכונים פשוטים להרגשה טובה וגם באינסטגרם בתיאבון! |