המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 בקערה גדולה טורפים יחד ביצה, סוכר, שמן, בננות, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה. 2 מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה וקינמון ומקפלים כמעט עד שאחיד. 3 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהשוקולד נטמע בצורה שווה בתערובת. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים עם עטרות נייר ואופים במשך 12-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז כל מאפין יוצא עם פירורים לחים. 5 מצננים לחלוטין ומגישים. הערות, הארות ותוספות: * המאפינס נשמרים במקרר עד 6-7 ימים. * כדי להפוך את המאפינס לבריאים יותר אפשר להמיר עד מחצית מכמות הקמח בקמח מלא או בקמח כוסמין, ואת הסוכר בסוכר חום. * אפשר להוסיף אגוזים קצוצים לבלילה, לגיוון בטעמים. * במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד צ'יפס חלב או לבן (אם כי אז המאפינס לא יהיו פרווה). בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|