1 מחממים בסיר חלב קוקוס, סוכר ווניל. 2. בקערה נפרדת מערבבים קורנפלור וחלמונים עד המסת הקורנפלור. 3. כשאר החלב חם מעבירים ממנו מעט לקערת הקורנפלור תוך כדי ערבוב ומחזירים את הכל לסיר. 4. מנמיכים להבה וטורפים את הסיר כל הזמן עד שנהפך לקרם (מסמיך). 5. מורידים מהאש, מעבירים לכלי נקי ומצננים. 6. פורסים את הבננות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. 7. ממיסים סוכר במחבת ויוצרים קרמל בהיר, מוסיפים את החמאה ובוחשים בעדינות עם כף עץ, מורידים מהאש ומוסיפים את השמנת, מערבבים היטב. 8. מוסיפים את פרוסות הבננות ומצננים. 9. הרכבת המנה: בתוך גביע שמים בתחתית עוגיות חמאה טבולות בקפה, מעליהן בננות, מעליהן קרם קוקוס קר, ומעליו שוב פרוסות בננות. 10. מקררים לפחות שעה ומגישים. אפשר לפזר מעט קוקוס קלוי.