1 מחממים את התנור ל180c. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. משאירים שוליים רחבים של נייר אפייה מסביב לכל התבנית כדי שיהיה קל להרים את המאפה מתוך התבנית כשהוא מוכן. 2 יוצקים את מיץ התפוזים לסיר ומוסיפים את הסוכר החום, הדבש וקליפת התפוז. מביאים את המיץ לרתיחה על אש בינונית עד גבוהה. בוחשים לעתים קרובות כדי שהסוכר יימס. 3 שמים את הקוסקוס בקערה. כאשר המיץ רתח, יוצקים אותו על הקוסקוס. מכסים את הקערה בצלחת ומניחים לקוסקוס לספוג את המיץ במשך 10 דקות (לא לערבב). 4 אחרי 10 דקות מרימים את הצלחת. מערבבים קלות את הקוסקוס במזלג; יש להיזהר מן האדים העולים ממנו. מניחים לקוסקוס להצטנן כמה דקות, ו׃מאווררים׃ אותו במזלג כמה פעמים. 5 לאחר שהקוסקוס הצטנן, מוסיפים את התמרים ואת הצנוברים לקערה. מערבבים את כל החומרים יחד בכף העץ. אם הקוסקוס הצטנן מספיק, אפשר גם ללוש את החומרים בידיים וליצור כדור. 6 מעבירים את תערובת הקוסקוס לתבנית המרופדת. משטחים בכף היד את פני התערובת, לוחצים ומהדקים אותה כדי ליצור שכבה דחוסה. בוזקים עליה קינמון בנדיבות. מכניסים את התבנית לתנור החם ואופים 20 דקות. 7 מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור. אוחזים בשולי נייר האפייה ומרימים בעדינות את המאפה מתוך התבנית. מניחים אותו על רשת צינון ומניחים להצטנן שעה. 8 בעזרת הסכין פורסים את תערובת הקוסקוס האפויה לאצבעות ברוחב 3-2 ס׃מ. מפרידים אותן בזהירות מנייר האפייה ומעבירים לכלי אטום.