1 מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים לקצף יציב. 2. מניחים את הגבינה בקערה עמוקה, ובעזרת מזלג מועכים ומרסקים אותה כך שתהיה חלקה. מוסיפים לגבינה את החלמונים, הקמח, הסולת והמלח ומערבבים היטב. כעת מוסיפים את מקצפת החלבונים ומערבבים בעדינות ובזריזות עד לקבלת מרקם אחיד. 3. בסיר גבוה ורחב מחממים שמן לטיגון עמוק. 4. מקמחים את הידיים היטב, צרים מהתערובת כדורים גדולים למדי ומשטחים אותם מעט. מעבירים את כדורי הפפנאש לשמן החם (כ-5-6 בכל פעם, תלוי בגודל הסיר) ומטגנים עד שהם מזהיבים מעט. מוציאים, מסננים ומניחים על נייר מטבח לספיגת שומן עודף. 5. מגישים חם בתוספת מעט ריבה ושמנת חמוצה.