1 מחממים תנור ל-230 מעלות.
2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר. את החלמונים מערבבים עם הגבינה והגיל (או השמנת החמוצה). כשהתערובת חלקה מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל. מערבבים יפה עד שהתערובת חלקה בלי בועות, ומקפלים בעדינות פנימה את הקצף של החלבונים והסוכר.
3 משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, ומוזגים את התערובת לתבנית. מיישרים ומכניסים לתנור ל-15 דקות. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים את העוגה עוד כשעה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עוד 20 דקות.
4 מוציאים את העוגה ומכינים את השכבה העליונה: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מורחים על העוגה שהצטננה בצורה אחידה. שומרים במקרר.
*אפשר לקשט עם פרוסות תותים או פירות יער.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות