1 מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים את העוגיות הטחונות והגבינה. ממיסים את הסוכר והקקאו במעט מים ומוסיפים. משטחים בתבנית ומכניסים לקירור לייצוב.
2 מורחים את ריבת החלב על שכבת הגבינה ומחזירים למקרר.
3 מקציפים יחד את חומרי השכבה השלישית, עד לקבלת קציפה אוורירית.
4 מכינים את השכבה הרביעית: ממיסים את השוקולד, השמנת והשמן יחד במיקרו בפולסים של 20 שניות. שופכים מעל שכבת המוס ושולחים להקפאה עד למחרת.
5 מוציאים מהמקפיא, טובלים סכין חדה במים חמים, חותכים ריבועים ומגישים.