ריבועי שוקולד ומוס ריבת חלב4 שכבות של תענוג מתוק, שכל אחת מהן יותר פשוטה מקודמתה![]()
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
|
המצרכים (20 מנות):
לשכבה הראשונה
לשכבה השנייה
לשכבה השלישית
לשכבה הרביעית
אופן ההכנה:1 מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים את העוגיות הטחונות והגבינה. ממיסים את הסוכר והקקאו במעט מים ומוסיפים. משטחים בתבנית ומכניסים לקירור לייצוב. 2 מורחים את ריבת החלב על שכבת הגבינה ומחזירים למקרר. 3 מקציפים יחד את חומרי השכבה השלישית, עד לקבלת קציפה אוורירית. 4 מכינים את השכבה הרביעית: ממיסים את השוקולד, השמנת והשמן יחד במיקרו בפולסים של 20 שניות. שופכים מעל שכבת המוס ושולחים להקפאה עד למחרת. 5 מוציאים מהמקפיא, טובלים סכין חדה במים חמים, חותכים ריבועים ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|