אין קל כזה: קראמבל תאנים משגעכל קינוח הופך טעים יותר כשמחברים אליו קראמבל, אבל כאן הקראמבל הוא כמעט כל הקינוח כולו. חוץ ממנו יש פה פרי (במקרה זה תאנים) וקצת סוכר חום. כל כך קל שאנחנו בקושי מעיזים להציע לכם להכין אותו לראש השנה |
המצרכים (6 מנות):לתבנית עגולה 22-24 ס"מ:
לקראמבל:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 פורסים את התאנים לפרוסות יחסית עבות, מסדרים בתבנית ומפזרים סוכר חום. 3 שמים את כל מרכיבי הקראמבל בקערה. בעזרת כפות הידיים מפוררים את החמאה והקמח יחד עד לקבלת פירורים יחסית קטנים. 4 מפזרים את תערובת הקראמבל על התאנים עם הסוכר ואופים 25-30 דקות, עד להזהבה. 5 מגישים חם עם כדור גלידה. זה כל הבסיס. קראמבל תאנים | צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה |