קרמשניט עם קרם וניל ותפוחיםעוגת קמשניט טובה היא תענוג אמיתי, ובזו יש גם תוספת של תפוחים צלויים, שלא מוסיפה הרבה עבודה אבל משדרגת בגדול את התוצאה. לא תאמינו, אבל לוקח חצי שעה להכין אותה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מניחים את הסוכר במחבת לדקה אחת. מוסיפים את התפוחים ומבשלים במחבת 15 דקות על אש נמוכה, עד שהם מתרככים. מניחים בצד שיתקררו. 2 במיקסר מכינים את קרם הווניל לפי הוראות היצרן, ומעבירים אותו לשק זילוף. 3 מניחים יחידה של עלי קרמשניט בצלחת הגשה. מזלפים מעל את קרם הווניל ומניחים את התפוחים, ואז מניחים עוד שכבת עלים; בצורה זו יוצרים קומות. מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים. המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> שקשוקה ירוקה עם מנגולד וכרישה |