1 קרם אנגלז: מרתיחים חלב ושמנת. מערבבים בקערה את שאר החומרים ומוסיפים אל החלב. מערבבים על אש קטנה עד שסמיך מעט ומצוננים.
2 קרם פטיסייר: מרתיחים חלב, מערבבים את שאר החומרים למעט החמאה בקערה ומוסיפים אל הסיר עם החלב. מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. מצננים את התערובת שתי דקות ובוחשים פנימה חמאה. מקררים לחלוטין לפני המילוי.
3 גלידה צ'ה: טוחנים צ'ה, סוכר ומיץ לימון. מוסיפים למסה כוס קרם אגלז ושמים במכונת הגלידה.
4 פחזניות: מרתיחים בסיר מים וחמאה, מלח וסוכר. מערבבים פנימה קמח, מסירים מהאש ומסיפים בביצים - אחת אחת. מזלפים על נייר אפייה עיגולים קטנים ואופים 20 דקות על 190 מעלות עד הזהבה. לא פותחים את דלת התנור תוך כדי האפייה.
5 קרם קניסטל: מערבבים מחית של קניסטל עם כוס קרם פטיסייר וממלאים את הפחזניות.
6 קרם חבוש בנגלי: מערבבים מחית חבוש בנגלי עם כוס קרם פטיסייר וחצי כוס קרם אנגלז.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!