1 בקערה מערבבים את הסוכר והחלבון. ממסים את הסוכר בבן מארי ולאחר מכן מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים לקצף יציב. קוצצים את הפקאן והשקדים המסוכרים ומוסיפים למרנג. מכניסים את המרנג לשק זילוף ומזלפים בצורת פסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות.
2 המוס: מערבבים את הסוכר והחלבון וממיסים את הסוכר בבן מרי. מקציפים במיקסר לקצף יציב, ממיסים את השוקולד ומוסיפים למרנג.
3 לסירופ תותים: קוצצים את התותים ומעבירים לסיר ביחד עם סוכר וקרם קוקוס.
4 מסדרים בכוס יפה שכבה של מוס, מוסיפים סירופ ומסדרים את מקלות המרנג בפנים. מצפים את הכוס בשקדים ופקאנים ומסדרים מעל פירות חתוכים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים