1 קולפים את הבננות, פורסים אותן לטבעות ומניחים בקערה רחבה. 2. מועכים את הבננות בעזרת מזלג עד שמתקבלת מחית חלקה. 3. מוסיפים את היוגורט בהדרגתיות ומערבבים בעזרת כף מעץ עד שמתקבלת תערובת חלקה ונוזלית למדי (בשלב הזה כדאי לטעום ולבדוק אם חסרה לכם מתיקות, במידה וכן הוסיפו מעט דבש). מעבירים את התערובת למכל שאפשר לסגור במכסה ומעבירים למקפיא. 4. מקפיאים למשך חצי שעה, מוציאים מהמקפיא מחזירים לקערה וטורפים את התערובת בעזרת מטרפה במשך 2 דקות לפחות. 5. מחזירים את התערובת לכלי ההקפאה ואל המקפיא לחצי שעה נוספת. אחריה שוב מוציאים ומערבלים. 6. מחזירים את התערובת למקפיא, כעבור שעה במקפיא היא מוכנה לאכילה. ניתן להגיש עם אגוזים קצוצים, מעט סילאן או פירות טריים.