המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-90 מעלות בטורבו. פורסים את התפוחים דק דק דק (רצוי בעזרת מנדולינה). בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? מוכנים לזלילה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל הנה אנחנו באים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל2 מסדרים את פרוסות התפוחים בצפיפות בתבנית מרופדת נייר אפייה (הכמות תספיק ל-2 תבניות תנור, התפוחים מתכווצים באפייה). 3 מערבבים אבקת סוכר וקינמון ומפזרים מלמעלה בעזרת מסננת (אפשר לוותר על אבקת הסוכר ולפזר רק קינמון). 4 אופים בתנור החם כשעה, עד שפרוסות התפוחים פריכות. |