1 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר. ממשיכים עד שהמסה מקבלת מעט נפח.
2 מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבלים היטב. מוסיפים וניל וגרידת לימון ומערבבים עד לאחידות. מוסיפים את החומרים היבשים (קורנפלור, קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה) ומערבלים רק עד שהמסה אחידה.
3 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה (אין צורך לקמח) ומקררים שעה לפחות.
4 קורצים עוגיות ואופים ב-150 מעלות כ-15 דקות, עד להזהבה קלה.
5 הרכבה: מדביקים כל צמד עוגיות זו לזו בעזרת ריבת חלב, וטובלים את הדפנות בקוקוס. שומרים בכלי אטום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!