הכנה: 1 ממיסים את השוקולד צ'יפס במשך דקה-שתיים במיקרוגל, תוך כדי ערבוב בכדי שלא יישרף. מוסיפים שתי כפיות חמאת בוטנים ומערבבים היטב. מקררים 5 דקות בטמפרטורת החדר. 2. שופכים לתוך כל עטרת נייר כפית שוקולד, ובעזרת הכפית מצפים אותה לחלוטין. מכניסים את עטרות הנייר מצופות השוקולד למקרר כדי שהשוקולד יתקשה. 3. במקביל, מכינים את המילוי: מערבבים את חמאת הבוטנים, תמצית הווניל, הסוכר והמלח עד לקבלת מקרם משחתי. 4. מוציאים את עטרות השוקולד מהמקרר, וממלאים כל אחת בתערובת חמאת הבוטנים. מכסים כל חמאת בוטנים בשכבת שוקולד נוספת. במידת הצורך, מחממים מחדש במיקרוגל את השוקולד לציפוי. 5. מכניסים את העטרות למקרר ומצננים במשך שעה. אחרי האכילה, מומלץ להחזיק במקרר על מנת שהשוקולד לא יימס.