הכנת הגביעים:
שמים חלבונים וסוכר בקערה ושמים אותה מעל כלי עם מים חמים על להבה נמוכה מקציפים במשך 7 דק' עד שהתערובת פושרת מורידים מהאש וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף קשה והתערובת קרה מעבירים את הקצף לשקית זילוף ועושים מעין גביעים עגולים על 2 תבניות מרוחות חמאה אופים כשעה על חום נמוך מאוד (עד שהם מוצקות) הכנת מוס השוקולד:
ממיסים את השוקולד בוחשים לתוכו את החמאה מקציפים את החלמונים ומוסיפים אותם בבת אחת לשוקולד בוחשים היטב ומוסיפים את הרום לחוד מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה תוך הוספת הסוכר בהדרגה מקפלים אותו במהירות לשוקולד מעבירים לקערה ומקררים שעה ממלאים את המקצפות במוס ומקררים מגישים קר