1 להכנת הכדורים: מערבבים יחד בקערה את כל החומרים עד לקבלת עיסה מעט לחה. מכסים ומעבירים לקירור למשך כחצי שעה עד שהעיסה הופכת יציבה יותר. יוצרים כדורים בקוטר של כ-2.5 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים בכל כדור מקל סוכרייה (א מקל עץ לארטיק). מעבירים למקפיא למשך כ-30 דקות.
>> כל המתכונים לשבועות
2 להכנת הציפוי: כעבור 30 דקות, ולאחר שהכדורים יציבים לחלוטין, ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר – מחממים בכל פעם 20-30 שניות ומערבבים היטב עד שהשוקולד נוזלי לחלוטין. מעבירים את השוקולד הנוזלי לכלי עמוק וצר. טובלים כל כדור בשוקולד, כך שיצופה כולו. מניחים לשאריות השוקולד לטפטף חזרה לכלי. מניחים בחזרה בתבנית האפייה ומפזרים מיד מעט ברס (לא כדאי להמתין כיוון שהשוקולד מתקשה במהירות והברס לא ייצמד אליו).
3 מקררים כ-4 שעות ועד לילה שלם לפני ההגשה.
הכדורים נשמרים בקירור עוד 3 ימים נוספים.
* המתכון עלה לראשונה ב-2012