1 מנפים יחד אבקת סוכר ושקדים טחונים.
2 מקציפים חלבון וסוכר לקצף יציב.
3 מוסיפים את תערובת אבקת הסוכר והשקדים לחלבון ומערבבים בעדינות.
4 מזלפים על נייר אפיה עיגולי מקרן.
5 אופים במשך 10 דקות בחום 220 מעלות.
6 להכנת המילוי מרתיחים שמנת וסוכר יחד עם מקל וניל חצוי לאורכו, מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד לבן. מערבבים עד שייצא חלק.
7 מוסיפים חמאה ומערבבים שוב.
8 מקררים במקרר ושמים בשק זילוף.
9 מזלפים את המילוי על עוגייה אחת ומדביקים עוגייה שנייה.