1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פורסים את בצק העלים על משטח העבודה וקורצים ממנו 25 עיגולים בקוטר 7.5 ס"מ (אפשר גם יותר קטנים).
3 מברישים כל עיגול בביצה, זורים מעל סוכר ואופים במשך 20 דקות.
4 מכינים את רוטב הטופי קרמל: מחממים את הטופי והשמנת במיקרו במשך 30 שניות ומערבבים עד אחידות. לא להתייאש הבלילה מעט צמיגה בהתחלה היא מסתדרת והופכת בסופו של דבר לרוטב קטיפתי. שומרים את הרוטב במקרר עד למילוי.
5 מכינים את קרם הווניל: מערבבים במיקסר או במטרפה ידנית את כל רכיבי הקרם עד שהוא חלק ואחיד.
6 אופן ההרכבה והמילוי: בעזרת סכין חדה חוצים לרוחב כל עיגול לשני חלקים. מורחים קרם וניל ורוטב הקרמל על החלק התחתון, וסוגרים עם חציו השני של עיגול הבצק. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר ואפילו עוד רוטב קרמל לקינוח מושחת עוד יותר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!